Vergaderen in Amersfoort

Gaat u binnenkort vergaderen in Amersfoort en zoekt u een multifunctionele vergaderruimte? Amersfoortse Broodjes Centrale beschikt over een grote zaal van circa 110 vierkante meter die uitermate geschikt is voor vergaderingen. Tijdens de vergadering verzorgen wij een lunch op maat, geheel naar uw wensen.

Lunch op locatie of in “De Broodzaal”

Vergaderen maakt hongerig! Wat dacht u van een lunch in onze zaal? Vergadert u op een andere locatie, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een heerlijk uitgebreid lunchbuffet of een compleet geserveerde lunch door ons te laten bezorgen naar de locatie. We zijn flexibel en houden rekening met (dieet)wensen. Amersfoortse Broodjes Centrale presenteert u de lunch die perfect past bij uw bijeenkomst, voor groepen van 5 tot 40 personen, in welk gewenste (vergader)opstelling.

Vergaderarrangementen

Het bezorgen van lunch op locatie of het verzorgen van een compleet vergaderarrangement in onze zaal, “De Broodzaal” te Amersfoort, behoren beide tot de mogelijkheden. We hebben verschillende soorten vergaderarrangementen, durend van 2 tot 8 uur, die geschikt zijn voor 10 tot 30 personen. De zaal is standaard voorzien van een groot televisiescherm, draadloos internet en een airconditioning. Thee, koffie, water is altijd aanwezig. Afhankelijk van de hoeveelheid tijd waarin u de zaal huurt, wordt het arrangement uitgebreid met broodjes, soep en bittergarnituur. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. We luisteren naar uw wensen en doen op basis daarvan een scherp voorstel. U kunt ons telefonisch bereiken op 033-4481233 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Even langslopen mag natuurlijk ook!