Catering in Amersfoort

Welkom op de website van de Amersfoortse Broodjes Centrale. Wij zijn uw partner op het gebied van catering in regio Amersfoort. Uw wensen zijn de basis. Wij weten van iedere bijeenkomst een feestje te maken!

Hygiëne, kwaliteit en een geslaagd feest

Lekker eten en een goede sfeer, dat zijn twee elementen om een feest te laten slagen. Bij Amersfoortse Broodjes Centrale weten we hoe we deze twee elementen kunnen inzetten. Eerlijke en volledige dienstverlening met een persoonlijk tintje. We zijn zeker niet te beroerd om de handen uit onze mouwen te steken. Kwaliteit en hygiëne staan hoog in het vaandel bij onze catering in regio Amersfoort. We werken uitsluitend met dagverse producten en kwalitatieve vleeswaren, vis en groenten. Onze producten komen van een bakker en horecaslagerij die HACCP gecertificeerd zijn. We bereiden en verpakken alles volgens de strikte hygiëneregels. Belegde broodjes, luxe hapjes, bittergarnituur of saté… Veel is mogelijk. Ook biologische, halal en vegetarische hapjes en broodjes behoren tot de mogelijkheden. We zijn flexibel en luisteren naar uw wensen.

Wij staan voor u klaar!

Niet alleen catering in regio Amersfoort verzorgen wij met veel plezier. We kunnen ook een compleet huwelijksfeest en andere bijeenkomsten verzorgen, van 10 tot 100 personen. Naast een uitgebreide keuken bezitten wij ook diverse zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten, bijeenkomsten en zakelijke gelegenheden. De Amersfoortse Broodjes Centrale staat voor u klaar! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of per mail. Even langskomen mag ook natuurlijk!