Belegde broodjes in Amersfoort

Bent u een lunch aan het organiseren voor een zakelijke gelegenheid of een andere bijeenkomst? Overweeg dan heerlijke belegde broodjes van de Amersfoortse Broodjes Centrale. Wij zijn een cateraar voor bedrijven, kantoren, instellingen en particuliere gezelschappen. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van lunchpakketten en belegde broodjes in regio Amersfoort.

Heerlijke belegde broodjes

Ons aanbod is zeer ruim. U kunt kiezen uit diverse broodsoorten en verschillende soorten overheerlijk beleg. We werken uitsluitend met dagverse producten en vleeswaren van goede kwaliteit. Deze worden geleverd door een bakkerij en horeca slagerij die voldoen aan de HACCP norm. We bereiden en verpakken onze belegde broodjes in regio Amersfoort met uiterste zorgvuldigheid en volgens strenge hygi├źneregels. Op bestelling maken wij de verse broodjes en bezorgen deze op de door u gewenste tijdstip en locatie.

Bekijk ons assortiment op de website

Bekijk de bestellijst op onze website. Hier vind u een ruim assortiment aan belegde broodjes, lunchpakketten en diverse soorten soep. Naast belegde broodjes en soep, behoren luxe hapjes en bittergarnituur ook tot de mogelijkheden. We zijn flexibel en luisteren naar uw wensen. Bestellingen moeten twee uur van te voren worden geplaatst en bestellingen boven de 25 euro bezorgen we gratis. We staan voor versheid, service en kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u bestellen? Neem dan contact met ons op via de bestellijst of de contactgegevens op onze website. Bestelt u een grote hoeveelheid belegde broodjes in regio Amersfoort, dan maken we een speciale prijs voor u.